MaatGarant Gevel- en Dakrandbekleding bestaat meer dan 15 jaar. En dat vieren ze samen met huiskamerfestival Bij Beijers Binnen. Hoe fantastisch is dat!

Fred Mastenbroek van MaatGarant was al langer aan ons festival verbonden. Zo was hij gastheer tijdens de tweede editie en leende zijn huiskamer aan ons uit. In een prachtige ambiance speelden daar De Duiffies de sterren van de hemel.
Ook hebben we een bijzondere editie gehad op de locatie van MaatGarant Tuinmeubelen.

Kortom … MaatGarant is verweven met huiskamerfestival Bij Beijers Binnen.

En de feestelijke editie van het festival, is MaatGarant Gevel- en Dakrandbekleding een grote sponsor die helpt onze droom waar te maken. Maatgarant is sinds 2004 dealer en leverancier van Keralit.
Keralit is een onderhoudsarm en duurzaam systeem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Het product is niet gevoelig voor invloeden van het weer en blijft er daarom jarenlang mooi uitzien. In de showroom laten de medewerkers van MaatGarant u graag een en ander zien en geven antwoord op al uw vragen. Graag wel even tevoren bellen of mailen voor een afspraak.

U bent vast nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden van Keralit en wat MaatGarant Gevel- en Dakrandbekleding voor u kan betekenen. Kijk daarom voor nog meer informatie en de gegevens voor het maken van een afspraak, op www.maatgarant.nl.