Speciaal voor het TOCH feestelijk en cultureel invullen van zondagmiddag 14 maart 2021, heeft Bij Beijers Binnen, in samenwerking met PrivePagina.live, een geweldig online concert weten te boeken: The Bluebirds!

De zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachel Louise, vormen samen The Bluebirds. Zij brengen een ode aan de mooiste Americana en Country songs. De powervrouwen die hun sporen individueel hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene, besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor Americana muziek ontdekten. En voilà ‘The BlueBirds’ is geboren.
In september 2018 brachten zij hun album ‘Sisters’ uit, gevolgd door een theatertour van 40+ shows. Ook speelden ze in een uitverkochte Paradiso en op festivals zoals Concert at Sea. Op 24 juli speelden zij in Club ZA te Amsterdam. De opname van dit live concert wordt aanstaande 14 maart uitgezonden.

Om dit prachtige concert bij u in de huiskamer te brengen, werken wij samen met PrivePodium.live. We willen immers dat de streaming professioneel geregeld wordt, zodat u optimaal kunt genieten. PrivePodium.live werd op de dag van de eerste lockdown (15 maart 2020) opgericht. Door het corona-virus zitten veel Nederlandse artiesten thuis en deze organisatie helpt om hen een PrivéPodium te geven.

Bij Beijers Binnen biedt dit concert GRATIS aan, aan alle lieve mensen die vorig jaar al een kaartje hebben gekocht voor de zesde editie van het huiskamerfestival EN aan onze vrijwilligers EN aan onze sponsoren. Zonder jullie allemaal zou er überhaupt geen huiskamerfestival bestaan!

Via PrivePodium.live krijgen wij een link toegestuurd, om op 14 maart om 15:00 uur online het concert te kunnen meebeleven. U krijgt deze t.z.t. toegestuurd.

Geen kaartje van BBB – toch het concert zien? Dan kan!

We snappen als geen ander dat ook mensen zonder kaartje van de zesde editie, heel graag dit concert willen zien. En dat kan. Van PrivePodium.live mogen wij ons extra publiek voor de kleine bijdrage van €5,50, eveneens de stream aanbieden! Geweldig nieuws! Zo helpen we elkaar en kunnen nog meer mensen genieten!

Wilt u een online ticket kopen? Momenteel zijn we samen met de technici van PrivePodium.live druk bezig te kijken hoe dat het makkelijkst kunnen regelen. Houdt u de mail / website / media in de gaten!