Wij dragen Up Social Club een warm hart toe. Al menig jaartje is deze club één van de locaties, waar we mooie dingen kunnen laten zien. Hoog tijd om Up zelf eens in het zonnetje te zetten!

Up biedt in één zin: DAGBESTEDING  VOOR MENSEN MET EEN VERSTANDELIJKE BEPERKING. Hoe mooi is dat?!

Maar waar staat Up nu precies voor:

Het aanbod arbeid richt zich op cliënten met een duidelijke arbeidsbehoefte. Het gaat daarbij om cliënten die een beschutte werksituatie en professionele ondersteuning bij het uitvoeren van hun werkzaamheden nodig hebben.

Werken is geen doel op zich, maar het is een proces dat cliënten helpt bij zelfontplooiing. Het uitoefenen van maatschappelijk herkenbare arbeid kan de arbeidsidentiteit van cliënten versterken en daarmee ook de identiteit van de cliënt als burger.

Het arbeidsaanbod van Up is gericht op integratie, het is de sleutel tot deelname aan onze maatschappij. Het doel van Up is zelfontplooiing en integratie, zodat er maatschappelijke participatie ontstaat.

Mede daarom hebben zij een nauwe samenwerking met de Soccerclub, een voetbalschool die in de Bijlschool gehuisvest is. Een mooie onderneming waardoor de doelstellingen en dromen van Up’s cliënten mede gerealiseerd kunnen worden.

Dit gehele proces wordt dagelijks ondersteund door sport- en ontspanningsactiviteiten.

 

Over Up social Club wilt u vast meer weten! En dat kan … neem vooral een kijkje op de website!