Withagen Moving Media maakt videoproducties in elke denkbare vorm en heeft een simpele filosofie: een film moet je raken! 

Gertjan Withagen maakt sinds 1989 videoproducties onder de naam Withagen Moving Media, in allerlei vormen en maten. Vaak als conceptdenker, regisseur en zelfstandig editor en meestal in samenwerking met producenten of communicatiebureaus, waarmee vaste relaties bestaan.

De filosofie is simpel en eenvoudig. En heeft altijd te maken met kwaliteit, zowel technisch als inhoudelijk. Dat betekent een doortimmerd script, goed camerawerk, constante beeldkwaliteit, prima klinkend geluid en een perfecte getimede montage. Maar uiteindelijk gaat het er om door middel van bewegende beelden samen met geluid en muziek iets bij mensen van binnen te raken. Dat is het doel. Audio-visuele communicatie in de meest elementaire vorm. Camera’s, computers en montagesets zijn slechts gereedschappen om dit doel te bereiken.

Muziek is de grote liefde van Gertjan. Dat uit zich in fanatiek gitaarspel, maar ook in het maken van registraties, producties en clips voor artiesten zoals Ed Baatsen, Henk The New Quartet, Magda Mendes, Pop-Up, Meskerades en Laurèn ter Horst.  Daarom is het een logische stap om ook van de concerten Bij Beijers Binnen een mooie audiovisuele samenvatting te maken en zo bij te dragen aan de cultuur in Oud-Beijerland.

Voor meer informatie kijk op www.withagenmovingmedia.nl