De Dutch Junior Musical Academy (DJMA) is al dertien jaar een begrip in Oud-Beijerland. Kinderen en jongeren kunnen gebruik maken van een gevarieerd aanbod in musicalles, dansles en zangles. Gepassioneerde professionele docenten gaan met de leerlingen aan de slag. De lessen zijn geschikt voor kinderen en jongeren die genieten van hun hobby, maar ook voor leerlingen die een stap verder willen gaan, en zich willen voorbereiden op een vervolgopleiding.

Binnen de DJMA worden lessen aangeboden in zingen, dansen en acteren; kortom de kern van het musicalvak. Dansen wordt ook als aparte groepsles aangeboden. Zanglessen zijn als privéles te boeken.

Nee nee, de DJMA is er niet alleen voor kinderen en jongeren! Op de dinsdagavond is er van 20.00 – 22.00 uur repetitie van de East Street Singers, een zanggroep volwassenen. Zij repeteren in De Open Waard in Oud-Beijerland.

Dit jaar is stelt de DJMA hun oefenruimte ter beschikking en klinken er hele andere geluiden dan musicalliedjes! Wij zijn heel blij met de vrijgevigheid van de DJMA en omarmen die maar al te graag.

Wilt u meer weten over de Dutch Junior Musical Academy? Neem dan vooral een kijkje op de website: www.djma.nl