DE KAARTVERKOOP START OP ZATERDAG 27 AUGUSTUS!

We hebben jullie gemist!!! Achter de schermen hebben we heel hard gewerkt om voor de zevende editie van huiskamerfestival Bij Beijers Binnen weer een geweldig gevarieerd programma samen te stellen op leuke locaties in Oud-Beijerland. En we kunnen volmondig zeggen: Het is gelukt!  Eindelijk kunnen we het met jullie delen.

Wat een toppers hebben we deze keer weten te binden aan ons kleinschalige festival! Daar zijn we ongelooflijk trots op. Sommigen van jullie hadden de website al een tijdje in de gaten gehouden en gezien welke kanjers deze keer ons festival komen opvrolijken. Wat dachten jullie van niemand minder dan jazzpianist Rembrandt Frerichs en saxofonist Efraïm Trujillo! We zijn zo ontzettend blij dat zij ja hebben gezegd op ons verzoek. En ook Marijke Boon komt weer … dit keer niet alleen, maar samen met celliste Judith Oost.

En we hebben te gekke muziek van Brassa (de naam zegt het al), dat uit zeven stoere vrouwen bestaat. Maar ook de vijftiger jaren  muziek van Black River Four spettert er vanaf. Heel bijzonder is Kitzr, die met zijn band de grens tussen Nederlandstalige pop en hiphop opzoek. Prachtige klassieke klanken komen dit keer van Marina Meerson, die een bevriende violist meeneemt. Mooi en intiem speelt ons jong talent uit de Hoeksche Waard, Maud. En geen onbekende op het eiland is natuurlijk de band MotWat, die deze keer akoestisch nummer van hun nieuwe cd spelen. En wat een feest … we hebben nog meer kleinkunst van de droogkomische Marijke Kraaijkamp.

Kortom … het wordt weer om je vingers bij af te likken!

Ook dit jaar zijn er weer 12 routes om uit te kiezen. Iedere route doet 4 locaties aan. Op een aantal plekken wordt ook voor een drankje (en hapje) gezorgd. En dat voor maar €20,- per persoon. We gaan er weer een feestje van maken!

Kijk op de website voor nog veel meer informatie: www.bijbeijjersbinnen.nl  LEES GOED VOORDAT JE HET BESTELFORMULIER INVULT!

Comments are closed.