Beste mensen … wat heerlijk om te merken dat er ook dit jaar weer veel animo is voor ons bescheiden huiskamerfestival. Om de nog wat minder bekende artiesten aan u voor te stellen, zetten we er vandaag een paar in het spotlicht.

Op de foto ziet u de geweldige artiesten die vorig jaar op locatie Galerie Griend optraden: Rembrandt Frerichs en Effraïm Trujillio! Wat een feestje was dat! Dit jaar wordt de vleugel opnieuw bespeeld. Nu door de jonge en zeer talentvolle Julius Backer. In 2017 trad de toen zeer jonge Julius al op bij de Wereld Draait Door, als winnaar van het Prinses Christina Concours. Daar zijn al veel bekende namen uit voort gekomen en Julius is hard op weg bij dat rijtje te horen. Een prachtige kans dus om hem te horen spelen tijdens Bij Beijers Binnen.

En er valt nog meer gaafs te ontdekken. Wat dacht u van de spontane zangeres Nini Veltman. Zij komt uit een muzikale familie waarbij zowel haar moeder als zijzelf zingen en piano spelen. Haar broer zingt en bespeelt de gitaar en haar vader is degene die haar steeds weer met nieuwe muziek in aanraking brengt. Met haar broer had ze het duo Albion, maar inmiddels is Nini ook een soloartiest. Tijdens Bij Beijers Binnen speelt ze covers en eigen muziek en begeleidt zij zichzelf op piano. Ze speelt op de heerlijke locatie het Kookatelier!

Wat wij ook te gek vinden, is dat 2 huiskamers aan de Karel Doormanstraat zich bereid hebben gevonden om een toffe artiest bij hun in de woonkamer te laten optreden en ook nog eens 3x een groep wildvreemden te ontvangen. Dat is een combinatie van lef hebben en enthousiasme en natuurlijk van: ‘laat die verrassing maar over je heenkomen’.
Op nummer 21 staat kleinkunstenaar Ruth Elings. In 2019 studeerde zij af aan het Utrechts conservatorium en sindsdien gaat ze los! Ze neemt ons op komische wijze mee in een spannende, maar onzekere stap richting de toekomst. Kom dat lekker meebeleven!

Op nummer 27 staat de ontdekking van deze editie! Stanislav Jusufovic is van kinds af aan opgegroeid met de accordeon. Klassieke muziek, tango en balkanmuziek, Stanislav kan echt alles spelen. Hij heeft dan ook diverse concoursen gewonnen. Stanislav is actief als uitvoerend musicus, als solist, als gastaccordeonist bij diverse gezelschappen en als docent klassieke muziek (in Zwolle). Grijp deze unieke kans om hem te horen spelen tijdens huiskamerfestival Bij Beijers Binnen.

En … er zijn al verschillende routes uitverkocht, dus wacht niet te lang met uw bestelling!

Comments are closed.