Wauw … wat leuk dat er weer zoveel belangstelling is voor ons heerlijk kleine festival! Ook dit jaar willen we natuurlijk weer helemaal uitverkocht raken … de artiesten hebben er namelijk bereveel zin in  en de vrijwilligers staan te popelen om met hun groep langs 4 te gekke optredens te gaan!

En we hebben zulke leuke dingen, waar je normaliter niet zo snel naar toe zou gaan. Zo waren wij zelf vorig jaar enorm onder de indruk van Ron Brevé die tijdens Muziek aan de Kaai in Strijen een adembenemend verhaal vertelde over het bijzondere instrument de Kora en daar vervolgens ook betoverend mooi op speelde! Dat moet je gewoon meemaken! Zo gaaf!

Maar ook de uitdaging die zanger-muzikant Bas Barnasconi aangaat, maakt ons zó nieuwsgierig! Zal het hem lukken om binnen een half uur zijn publiek dusdanig in te palmen, dat ze onderdeel worden van een heuse rockband? Daar wil je toch bij zijn!

Ongelooflijk blij zijn we ook dat Van Der Ham Optometristen dit jaar een locatie is! Vooral omdat één van de medewerkers, Martin van der Woude, een fantastische saxofonist is! Het ksn dan ook niet uitblijven dat op deze locatie de formatie Rotterdams Saxofoonkwartet, waar Martin deel van uitmaakt, de sterren van de hemel gaat spelen!

Dus, mocht u nog twijfelen, grijp dan nu uw kans en bemachtig één of meer van de laatste kaarten van huiskamerfestival Bij Beijers Binnen!

Comments are closed.